Woonhuis in Haarlem:

Met welke interieur vraag kwamen jullie bij Charlotte terecht?
"Wij wilden een samenstelling van mijn eigen stijl, die meer gekleurd en relaxed is, met die van Marcel, die strakker en moderner is."

Bent u tevreden over het ontwerp proces?
"Het proces verliep prima, Charlotte heeft een goed oor en laat ruimte voor onze eigen aanpassingen. Charlotte is ook een gevoelig mens. Je hoeft niet te veel zeggen, want zij pikt heel veel in de tussen lijntjes.� Zij houdt zich aan het afgesproken schema, had heel veel geduld met onze vragen en aanpassingen. Het was fijn om te zien dat de aannemer bijna geen twijfels over de verbouwing had. Half uurtje in de ochtend, en de jongens werkten prima met alle technische tekeningen die door Charlotte ingeleverd werden."

Wat heeft het ontwerp jullie opgeleverd?
"All in all: wij zijn heel blij met het resultaat en nu helemaal verliefd op ons nieuwe huis."

Simone en Marcel uit Haarlem

Woonhuis in Oudorp:

Met welke interieur vraag kwamen jullie bij Charlotte terecht?
"We kwamen bij haar terecht via een offerte generator op internet, zij was 1 van de weinige die reageerde. Na het eerste bezoek was er een klik, ze begreep onze wens die wij zelf niet in een ontwerp konden vertalen.We zochten een ontwerp waarin een nieuwe keuken meer werkruimte gaf zonder meer ruimte uit de woning te halen en daarnaast de woonkamer en achterkamer op te frissen door andere indeling en juiste kleur op muren. Verder moest er een lichtplan komen om de kamer van betere en sfeervolle verlichting te voorzien. Bepaalde wand meubelen en verlichting moest blijven bestaan en in ontwerp worden meegenomen."

Bent u tevreden over het ontwerp proces?
"Na een aantal sessies en verschillende ontwerpen zijn we tot 1 ontwerp gekomen wat volledig aan onze wens voldeed, heel goed werk geleverd!"

Wat heeft het ontwerp jullie opgeleverd?
"Na de verbouwing is het resultaat precies zo uitgekomen als we dachten. De kamer is rustig, kleur wanden perfect op elkaar afgestemd, betere flow in de woning en de verlichting is daarop prima afgestemd. Eind resultaat ontwerp en uitvoering uitstekend !!"

Werkkamer in Nieuw-Vennep:

"Charlotte heeft voor ons een werkkamer ontworpen, zijn we heel blij mee."