Voorop staan altijd de wensen van de klant en het streven is dan ook een tevreden klant die met plezier gebruik gaat maken van zijn of haar nieuw ontworpen ruimte.

Als interieurarchitect bewaakt Charlotte het ontwerp dat is voort gekomen uit de samenwerking met de klant en zorgt ervoor dat wat op papier staat en in het hoofd van de klant zit werkelijkheid kan worden. Door het grote netwerk en de ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd kan ze u op vele mogelijkheden van dienst zijn. U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen.

Charlotte Girod bij de Brion Cemetery ontworpen door Carlo Scarpa in San Vito d'Altivole, Italie (foto: Örs Köszeghy)

CG Interior Architecture kan het volgende aanbieden:

Interieur Architectuur Ontwerp

Een ontwerp proces bestaat uit drie stappen: Schets Ontwerp, Voorlopig Ontwerp en Definitief Ontwerp. Hierin wordt gewerkt van idee naar schets, naar tekeningen aan de hand waarvan derden offertes en/of bouwtekeningen kunnen maken. Elke stap wordt gepresenteerd aan de hand van een boekje met 2d en 3d tekeningen. Hierbij komen alle elementen zoals ruimtelijk onderzoek, indeling functies, materialisering en verlichting aan bod.

Een ontwerpstappenplan is altijd op maat en u kunt vrijblijvend een offerte opvragen. Het is aan de klant vrij om te kiezen hoeveel stappen er af genomen worden.

Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding kan op een ontwerpstappenplan volgen en kan bestaan uit diverse onderdelen. Bij bouwbegeleiding is CG Interior Architecture de tussenpersoon tussen de uitvoerder en de opdrachtgever, en / of ze stuurt de uitvoerende partijen aan. Ze bewaakt het ontwerp en zorgt ervoor dat wat op papier staat werkelijkheid wordt. Aanpassingen eventueel verwerken in tekeningen.

Freelance werk

CG Interior Architecture kan freelance werk leveren in de vorm van 2d of 3d tekenwerk, het maken van presentaties, het meedenken bij een ontwerpproces of het tijdelijk ondersteunen van uw bedrijf.

CG Interior Architecture hanteert de DNR-2011 (PDF). Charlotte Girod staat ingeschreven in het architectenregister en is lid van de BNO.